Senioren Plus Tennis-
toernooi weer als vanouds

ZUNDERT - Afgelopen vrijdag vond bij Zundertse Tennisvereniging voor de elfde keer het Zundertse Senioren Plus Tennistoernooi plaats. In West Brabant neemt dit toernooi al vele jaren een aparte plaats in.


Met zes beschikbare banen konden 48 deelnemers onder gunstige weersomstandigheden zich prima vermaken en werd het een mooie en bovenal zeer gezellige tennisdag. Naast de sportieve activiteiten is dit toernooi vooral een ontmoetingsplaats voor oude bekenden die lekker konden bijpraten op het terras van het tennispaviljoen met in achtneming van alle coronamaatregelen.

De ontvangst om 09.00 uur vond plaats onder het genot van een kopje koffie met een traditioneel plakje cake. Daarna werd er door iedereen 2 partijen getennist van de in 2 verdeelde groepen. Tegen twaalf uur werd iedereen uitgenodigd voor een uitgebreide lunch met soep vooraf en besloten met ijs, aardbeien en slagroom. Na de lunch heeft iedereen weer 2 partijen getennist.


Prijzen
De dag werd afgesloten met een partijtje tennis door een demonstratie team. Om te benadrukken dat het tijdens dit toernooi niet alleen ging om de overwinning, maar dat het deelnemen belangrijker was, werden de winnaars wel vernoemd en kregen de eeuwige roem, maar de prijzen gingen naar de 5de plaatsen bij de dames naar José Hoendervangers uit Roosendaal en bij de heren naar Rien van Dalen uit Goes.

De moegestreden deelnemers genoten na afloop nog van het samen zijn en van de hapjes en drankjes. Het was weer als vanouds een gezellige tennisdag, die in ere gehouden moet worden.[n]