Louis Goossens (L) reikt de Louis Goossens trofee uit aan Rene Vriends (R)
Louis Goossens (L) reikt de Louis Goossens trofee uit aan Rene Vriends (R) Foto: Niels Vriends

René Vriends wint Louis Goossens trofee

ZUNDERT - Zaterdag 14 augustus heeft kruisboogvereniging Ons Genoegen de jaarlijkse wedstrijd gehouden om de Louis Goossens trofee. Dit gebeurde op de banen bij de Moerse Bossen. Dit is een clubwedstrijd waarbij er naar het gemiddelde van de individuele schutter geschoten wordt.


Er namen 14 schutters deel aan de wedstrijd, wat in de vakantietijd een mooi aantal is. Eerst werd er door alle schutters een serie van 15 pijlen geschoten. Deze werd gewonnen door Eric Hereijgers die maar liefst 5 punten boven zijn eigen gemiddelde schoot. 2e was René Vriends met 1 punt boven zijn gemiddelde, 3e Niels Vriends met 1 punt onder zijn gemiddelde en 4e werd Loek Musters met 3 punten onder zijn gemiddelde. Na deze serie moesten de 6 beste schutters een tweede serie van 15 pijlen schieten. Deze werd gewonnen door Loek Musters met -1, tweede werd Cees Boot met -2 en derde werd René Vriends met -4. Eric Hereijgers schoot een mindere serie en had -9.

Winnaar werd René Vriends met 3 punten onder zijn gemiddelde, de gedeelde tweede/ derde plaatsen waren voor Eric Hereijgers en Loek Musters, beide met -4 punten. Louis Goossens heeft persoonlijk de naar hem vernoemde prijs aan René uitgereikt, waarna er door de schutters en enkele toeschouwers nog even gezellig nagepraat is over de wedstrijd. Op deze middag werden ook voor het eerst de nieuwe poloshirts van de vereniging gepresenteerd. Hierop staat het vernieuwde logo van de vereniging afgedrukt.[n]