C driebandentoernooi 2021 in biljartarena de Toekomst

ZUNDERT - Een aantal inschrijvingen voor het C toernooi zijn binnen. Een aantal bekende C spelers staan te trappelen om hun kunsten te vertonen.


Toernooispeler Jan Poppelaars en Rinus Schalk, die graag voor verrassingen zorgt staan op de deelnemerslijst.
Ook smaakmaker Bert Melis komt weer graag naar De Toekomst in Achtmaal, evenals Peter Verstraaten. Kanshebbers uit Achtmaal zijn Loek van Hassel en Dré van Nispen. Debutant Harry Roelands, broer van Jef is van plan een goede wedstrijd te spelen. In de sfeervolle biljartarena van De Toekomst gaat dat waarschijnlijk lukken. Voorts hebben zich gemeld Toekomst spelers Guus van Overveld, Johan van Dongen en Kees Hereijgers, die in blakende vorm is en altijd het publiek kan vermaken, biljartfanaat Henri van Doremalen, die beslist een keer gaat doorbreken.


'Meedoen is
belangrijker
dan winnen'


Jos Dekkers is ook weer van de partij net als rolstoelbiljarter Jan Zagers. Uit Rijsbergen komen de biljarters Kees en Koen Martens naar Achtmaal en de man die hoort bij het meubilair van De Toekomst slager/traiteur André Billet, die altijd goed is voor een goede prestatie. Ook Jef van Aert is weer present, evenals good old Kees Laurijssens met gastheer Niek Voermans, Eric Hessels en nieuwkomer Louis Oostvogels (Leeuwerikstraat). Alweer 16 jaar is Achtmaal het podium voor deze categorie biljarters. Er wordt altijd gestreden onder het motto: ‘meedoen is belangrijker dan winnen'.[n]