Stamtafel.
Stamtafel. FOTO POPPE FOTOGRAFIE

Gezellige etentjes voor alleenwonende ouderen

ZUNDERT - In de maanden september en oktober organiseert stichting Met je hart Zundert acht 'Stamtafels' voor 75 zelfstandig wonende ouderen in de gemeente Zundert.


'De Stamtafel' is een ontmoeting, meestal in een restaurant, waar een kleine groep ouderen op regelmatige basis bij elkaar komt. De groep wordt begeleid door een aantal vrijwilligers. Voor vervoer wordt gezorgd en er zijn voor de ouderen geen kosten aan verbonden. 'De Stamtafel' is bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen die moeilijk de deur uitgaan, bij elkaar in de buurt wonen en die ingeschreven staan bij Met je hart Zundert.

Door ouderen terugkerend en in dezelfde samenstelling met elkaar te laten eten ontstaat vertrouwen en diepgaand contact. Zo draagt het bij aan het verzachten van eenzaamheid en het ontstaan van nieuwe vriendschappen. Ook is het mooi als ze elkaar weten te vinden buiten de “Stamtafel” ontmoeting om. 


Planning

De stamtafels zijn voor leden van Met je hart en staan gepland op: 

22 september Cafetaria ’t Smidshuis in Rijsbergen

24 september Restaurant De Eetkamer in Wernhout

28 september Lokaal 104 in Zundert

29 september De Bosrand in Rijsbergen

29 september Herberg ’t Pannehûske in Achtmaal

13 oktober restaurant Bij de Nonnen in Zundert

20 oktober restaurant De Tijd in Rijsbergen

20 oktober bij De Bolle Buiken in Wernhout

Informatie of aanmelden om als vrijwilliger te helpen vanaf 13 september via tel. 076 8892124 of e-mail metjehartzundert@gmail.com[n]

Stamtafel.
Stamtafel.
Stamtafel.