The Natural Outdoor Plantstore.
The Natural Outdoor Plantstore.

Verzamelaarsdag bijLowgardens

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

WERNHOUT - Zondag 12 september is het weer zover, de “Collectorsday / Verzamelaarsdag” vind plaats in ‘The Natural Outdoor Plantstore’, onderdeel van Lowgardens Nurseries aan de Maalbergenstraat 26, Wernhout.

De naam zegt het al, een buiten sfeervolle en natuurlijk ingerichte planten-winkel in een bosrijke omgeving. Waar de prachtige kleuren, vormen en geuren u verwelkomen bij het binnenkomen. Waarbij je al speurend naar planten ook heerlijk kan ontspannen en genieten van alle rust in de zintuigen-strelende tuin onder het genot van een kopje kruidenthee, -koffie en huisgemaakt botanisch gebakje van het seizoen. En waar je kunst bewondert in het kleine botanisch atelier.

Pascale Matthijssen en Peter Vanlaerhoven kweken een exclusief, natuurgetrouw, breed sortiment dat jaarlijks op de 2de zondag van september gepresenteerd wordt aan een internationaal breed publiek.

Dit is het begin van het nieuwe seizoen. Vanaf dan is elke vrijdag t/m zondag de ‘Natural Outdoor Plantstore’ weer geopend met een jaarrond wisselend sortiment met vaak vele zeldzame soorten van bomen, heesters, klimplanten, vaste planten en varens.

De sfeervolle, unieke kwekerij heeft als doel om op een natuurlijke manier kennis te maken met diversiteit in de plantenwereld.

Voor elke planten-liefhebber een dag om niet te missen!

Meer informatie: www.lowgardens.com