Afbeelding
Foto: Dubbel D Modeschoenen

Dubbel D Modeschoenen bestaat 20 jaar: ‘Kwaliteit en service, daar staan we voor’

Door: Heleen Verburg Algemeen

ZUNDERT - Dubbel D Modeschoenen viert op 8 september het 20-jarig jubileum. In deze jaren is de winkel een begrip geworden in Zundert. De winkel volgt de ontwikkelingen in de branche op de voet. Zo beschikken ze over een eigen webshop en wordt er gebruik gemaakt van social media om de producten te promoten.

Eigenaren Henry en Anita Meulemans zijn bijna dagelijks in hun winkel te vinden. “We vinden het erg belangrijk om een goed contact met onze klanten te onderhouden. Er zijn meerdere klanten die gewoon een kop koffie bij ons drinken en even een praatje maken. Het sociale aspect vinden wij heel belangrijk.” Dubbel D Modeschoenen verkoopt schoenen voor jong en oud. Er zijn verschillende goede en bekende merken te koop, waaronder Gabor, Liu Jo, Van Bommel en Michael Kors. Ook de uitgebreide kinderhoek wordt druk bezocht. “Dat we schoenen van een goede kwaliteit verkopen, vertaalt zich in het aantal klachten en retouren dat we krijgen. Bijna niets dus,” aldus een trotse Henry. “En mocht een klant toch een probleem met zijn aankoop ervaren, dan handel ik die klacht altijd persoonlijk en tot volle tevredenheid af.” In de winkel is ook meetapparatuur aanwezig die de precieze grootte van uw voeten kan meten. Dus zowel de lengte als de breedte. “Wij kunnen de metingen omzetten naar een passende schoenmaat,” aldus Anita. 

Henry vertelt verder: “Naast de verkoop van schoenen in de winkel, zijn de schoenen van Dubbel D ook te koop via onze webshop www.dubbeldmodeschoenen.nl en andere platforms. We maken ook actief gebruik van social media als Instagram en Facebook om onze producten te promoten. Anita vult aan: “Ons eigen personeel functioneert als model, namelijk  Dana, onze dochter en Anita, een schoonzus die reeds 10 jaar werkzaam is bij ons. Tevens zijn wij sinds jaren een erkend opleidingsbedrijf, met als resultaat Karen. Zij is als BBL’er begonnen en functioneert nu als onze bedrijfsleidster.”

Naam

Heeft u zich nu ook wel eens afgevraagd hoe de schoenwinkel aan zijn naam is gekomen? Het antwoord van Henry was even verrassend als eenvoudig: “Mijn vrouw en ik hebben twee kinderen: zoon Danny die achter de schermen werkt en dochter Dana die werkzaam is in de winkel. Dubbel D dus.” En zo is de winkel na 20 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf. 

Dubbel D Modeschoenen
Molenstraat 78
4881 CT Zundert
Tel. (076) 5974361
www.dubbeldmodeschoenen.nl