Ondanks Corso goede opkomst voor RTC Zundert

ZUNDERT - Niet alleen voor het corso was afgelopen zondag een hele mooie dag, ook voor ons fietsers waren de weersomstandigheden zeer fraai. Dit resulteerde ondanks het corso toch nog in een goede opkomst.


De A groep heeft met 8 man een rit gereden met als bestemming Hilvarenbeek. Deze plaats werd bereikt via Galderse Meren, Galder, Baarle Nassau, Alphen, Riel, Goirle en Biest Houthakker. Na de stop terug naar huis via Poppel, Baarle Nassau en Minderhout.

De B groep was met 8 man en 1 vrouw. Zij zijn via Sprundel, Etten Leur, Zevenbergen en Zevenbergse Hoek naar de Elzakker gereden onder Prinsenbeek voor de koffiestop. Terug naar huis via Liesbos, Breda, Effen en Galderse Meren.

Bij het vertrek van de C groep waren 9 leden present. Hiervan hebben 3 man het parkoers voor het clubkampioenschap verkend en de overige 6 hebben een rit gemaakt vie Oekel, Mastbos, Ulvenhout en Galder naar Meerseldreef waar bij de paters de koffiestop werd gehouden. De terugweg liep via Galder, Hazeldonk, Meer en Maxburg.


Programma

Voor a.s. zondag stond het clubkampioenschap geprogrammeerd. Helaas kan dit dan niet doorgaan vanwege het feit dat de route via Loenhout zou lopen en daar is op die dag het jaarlijkse bloemencorso. Nu zal het clubkampioenschap op 26 september gehouden worden. De leden zullen via een mail op de hoogte worden gehouden.  

Dus zondag fietsen we een normaal programma dat betekent dan dat de A en de B groep om 08.30 uur vertrekken en de C groep om 09.00 uur. Dus houdt rekening met de gewijzigde vertrektijden![n]