Start nieuw seizoen Nut & Vermaak met donateursactie

ZUNDERT - Afgelopen donderdag zijn we weer begonnen aan onze nieuwe muziekseizoen. Dit keer zijn we het nieuwe seizoen gestart met lekkere hapjes gemaakt door de eigen leden, met als thema vakantiegedachte.

Daarna zijn we weer begonnen met de eerste repetitie en we hopen natuurlijk dat we weer kunnen toewerken aan een geweldig nieuwjaarsconcert, om ook de Zundertse bevolking weer te kunnen laten genieten van onze klanken.


Donateursactie

De Koninklijke Harmonie Nut & Vermaak gaat ook weer starten met de donateursactie.

De leden zullen weer langs de deuren gaan voor de jaarlijkse donateursactie. Deze actie is nodig voor o.a. de opleiding van leerlingen en de aanschaf van nieuwe instrumenten en muziek. Het is de bedoeling dat we weer bij vele huizen langs komen en u bent geheel vrij wat u onze harmonie wilt geven. Dit jaar heeft u ook de mogelijkheid om te betalen via een qr code, deze zullen onze leden dan ook bij hebben als ze langs de deuren gaan. U heeft dit jaar ook de mogelijkheid om ster-donateur te worden, de leden kunnen u hierover meer informatie geven aan de deur.

Door de steun van de Zundertse bevolking kunnen wij verschillende activiteiten blijven organiseren voor de gehele gemeenschap. Wij hopen dan ook dat wij weer op uw steun kunnen rekenen en willen u hiervoor alvast hartelijk bedanken.


Oktoberfest

Op dit moment zijn we nog aan het kijken wat we kunnen met de Oktoberfest, dus houdt de bode en natuurlijk facebook in de gaten over de laatste ontwikkelingen voor dit geweldige feest. Daarnaast zijn we ook volop bezig met de voorbereiding voor ons 180-jarig bestaan dat we in 2022 mogen beleven. Verdere info hier omtrent volgt later.


Meer informatie

Voor meer informatie over onze harmonie kunt u kijken op de website www.harmonienutenvermaak.nl of op facebookpagina koninklijke harmonie Nut& Vermaak.[n]