C driebandentoernooi gaat van start in Achtmaal

ACHTMAAL - Het C driebandentoernooi gaat op 15 en 16 september van start in Achtmaal.


In poule 1 zullen de punten niet worden gekregen. Rinus Schalk begint tegen Toekomstspeler Marcel Peeters. Vervolgens een partij op leven en dood tussen de altijd verrassende Kees Laurijssens en de sterke Richard Marijnissen. Marcel Peeters speelt zijn tweede duel tegen routinier Karel Mathijssen.  Gelijktijdig treffen in poule 2 de gevaarlijke Bert Melis en Johan van Hooydonk elkaar.

In de tweede partij moet Peter Mertens het opnemen tegen clubgenoot Ad van Roosendaal. Johan van Dongen start tegen Johan van Hooydonk. Het zal er weer spannen in arena De Toekomst.


Donderdag 16 september

Op donderdag 16 september is het de beurt aan poule 3 en 4. Thuisspeler Frans Havermans staat tegenover naamgenoot Louis Havermans (BHV). José Michielsen ontmoet Mon Zagers en Louis Havermans speelt zijn tweede wedstrijd tegen toernooispeler Jan Poppelaars.


Ex winnaar Wim van Hoof moet aantreden tegen Eric Hessels uit Rijsbergen, gevolgd door de uitsmijter van de avond met gastheer Niek Voermans en Ad Mertens, spanning verzekerd !

Eric Hessels gaat op herhaling tegen het naderende talent Henri van Doremalen. Alles bij elkaar een biljartmenu om je vingers aan af te likken.


Er komen een aantal tevreden winnaars van het biljart, maar de toeschouwers gaan altijd tevreden naar huis om na te genieten van het vertoonde biljartspel en de bijhorende spannende momenten.[n]