Wernhout delft onderspit tegen Dubbeldam

WERNHOUT - Voor de tweede bekerwedstrijd stond Dubbeldam uit op het programma.

Wernhout startte aanvankelijk goed tegen de 3e klasser en kwam in de 11e minuut op voorsprong. Via Jurre en Mathieu kon Davey met een bekeken schot in de verre hoek de score openen, 0-1. Na een half uur wordt Dubbeldam sterker en komt op gelijke hoogte en loopt voor rust door drie doelpunten uit naar 3-1. De gelijkmaker wordt vanaf rechts in de verre hoek raak geschoten. De 2-1 komt tot stand door een afgeslagen corner die vanaf de rand zestien wordt binnengeschoten en de 3-1 wordt uit een corner bij de 2e paal binnengekopt. Na de thee probeert Wernhout nog wel om aansluiting te krijgen maar tot echte grote kansen komt het niet. Kort voor tijd maakt Dubbeldam er ook nog 4-1 van en is de wedstrijd definitief gelopen.

Komende zondag staat de laatste bekerwedstrijd op het programma uit tegen TVC Breda.[n]