Wisselende resultaten bij
C driebandentoernooi

ACHTMAAL - Waar Bert Melis goed uit de startblokken kwam met winstpartijen van 12-11 tegen Ad van Roosendaal en 12-6 contra Johan van Hooydonk moest de sympathieke Johan van Dongen twee keer stoppen bij 40 beurten, dat zijn wij niet gewend van deze ambitieuze biljarter.


Ook Peter Mertens kon in zijn partij tegen van Dongen niet verder komen dan 10 caramboles, maar in zijn tweede wedstrijd tegen clubgenoot Ad van Roosendaal zette Peter orde op zaken. In slechts 10 beurten kwam hij over de meet, een knappe prestatie.
Mon Zagers won eenvoudig van Frans Havermans met 12-3 in 17 herhalingen, maar was kansloos tegen José Michielsen: 7 om 12 na 19 keer en José was net op tijd binnen (39 beurten) om Jan Poppelaars voor te blijven via 12-10.
De Pop had in zijn eerste partij maar 20 beurten nodig om Louis Havermans te kloppen.
Henri van Doremalen gaat steeds beter en won royaal van een matige Erik Hessels.
Ook gastheer Niek Voermans had weinig verweer tegen de correct spelende van Doremalen. Henri pakte de overwinning in 33 beurten met 12-6, bravo!
Ex-winnaar Wim van Hoof stond na 19 beurten 11 om 7 in zijn duel met Ad Mertens. De laatste carambole kwam maar niet uit zijn mooie biljartkeu zodat Ad in de 28e beurt de punten scoorde. Tijdens de laatste partij van de avond liet van Hoof zijn kwaliteit zien door een ruime zege op Erik Hessels met 12-2 in 23 rondjes.
Alles bijeen weer leuke biljarturen in arena De Toekomst waar het goed toeven is. Op naar de volgende poule wedstrijden, mooi om te doen, mooi om te zien.[n]