Jeanine van Bedaf, Jo Domen, Carla Dockx
Jeanine van Bedaf, Jo Domen, Carla Dockx Foto: Jacqueline Melisse

Zilveren en Gouden Jubileum bij de Zonnebloem afdeling Zundert

Sport en vereniging

ZUNDERT - Maandagavond 20 september was de bedankavond voor de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Zundert. 

Voor Jo Domen-Pemen uit Wernhout was dit een avond met een gouden randje. Ruim 50 jaar geleden is zij vrijwilliger geworden en al die jaren heeft zij het Zonnebloemwerk met veel plezier gedaan. Jo ontving uit handen van de voorzitter Jeanine Bedaf een gouden insigne en een uit glas geblazen zonnebloem als aandenken. Carla Dockx, coördinator van Wernhout overhandigde haar een mooi boeket bloemen.

Trees Talboom-Willemsen werd eveneens verrast met een mooi boeket bloemen en een gouden insigne voor haar zilveren jubileum. Ook Trees is met veel plezier al 25 jaar vrijwilliger. Zij is zelfs 5 keer als vakantievrijwilliger mee geweest met de regionale vakantieweken. Vakantieweken om niet zomaar te vergeten.

De Zonnebloem afdeling Zundert mag niet alleen trots zijn op deze vrijwilligers maar ook op de overige vrijwilligers die steeds weer klaar staan om hun gasten een bezoekje te brengen en aanwezig te zijn bij activiteiten. Velen van hen doen dit al meer dan 10 jaar. Het was een gezellige avond waarbij de onderlinge contacten weer aangehaald konden worden.

Jeanine van Bedaf, Trees Talboom, Jolanda Winkenius