Oktoberfest in Zundert:
Es Geht Los

ZUNDERT - Het oktoberfest in Zundert gaat door en wel op zaterdag 16 oktober aanstaande en op zondagmiddag is er een matinee voor degenen, die nog een keer willen genieten, of die het oktoberfet net iets te ruig vinden.


Deze zomer werd door de Vrienden van de Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak alles uitgerold voor de 5e editie van het Oktoberfest. Op zaterdag gaan vanaf 17.00 uur de deuren openen en kunnen mensen van 18 jaar en ouder, op vertoon van reserveringsbewijs, geldig coronatoegangsbewijs en ID-kaart, toegang krijgen tot de tot feestzaal omgedoopte hal op het CLTV terrein aan de Molenstraat 155 te Zundert. Sfeer en gezelligheid zijn gegarandeerd. Vanwege corona is de opzet van de zaal wat ruimer, daardoor kunnen er 200 personen minder binnen.


Zondagmatinee
Nieuw in het geheel is de zondagmiddag, waar in dezelfde (opgefriste) feestzaal een aantal dweilbands tussen 14.00 en 19.00 uur hun opwachting zullen maken.
Om beurten zullen deze muziekkappelen een gedeelte van hun repertoire ten gehore brengen en tussendoor zal er nog de nodige andere ambiance te beleven zijn.
De eerste jaren, waren die juist heel nadrukkelijk aanwezig en daarom willen we met een zondagmiddag matinee, ook deze mensen nog eens de mogelijkheid bieden voor een gezellig uitje.
De deuren gaan open vanaf 13.30 uur en om 19.00 uur gaan de deuren weer dicht. Wederom is voor toegang het vertonen van een en coronacheck app en legitimatie verplicht.[n]