Inschrijving Dorpsquiz Wernhout geopend

WERNHOUT - Vorig jaar was de organisatie door corona genoodzaakt de quiz te cancelen. Maar dit jaar is het weer mogelijk en organiseren het Wierenbos, Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout en Dorpsraad Wernhout de Dorpsquiz Wernhout, editie 2021. Deze vindt plaats op vrijdag 29 oktober in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang 19:30 uur.


Wij nodigen u van harte uit om één of meerdere teams samen te stellen en deel te nemen aan de Dorpsquiz 2021. Niet alleen teams van verenigingen, maar ook vanuit familiekring, vriendenkring of buurtgenoten kan worden deelgenomen. En om de sfeer nog verder te verhogen zouden wij van de organisatie het leuk vinden als u in clubtenue aanschuift. Ook dit jaar wordt gespeeld met teams van 3 personen.


Opzet

De opzet is ten opzichte van eerdere jaren onveranderd. Wederom krijgt men vragen voorgelegd die gaan over o.a. muziek, sport, tv en film, actualiteiten én uiteraard Wernhout. Wie gaat de strijd aan? Waar u dit jaar wel rekening mee dient te houden is dat op basis van huidige regels bij ingang een coronatoegangsbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs verplicht is. Hou daar rekening mee bij het samenstellen van uw team, want zonder dit bewijs wordt toegang helaas geweigerd.


Nu inschrijven
Belangstellenden kunnen zich vanaf heden inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Een deelnameformulier is verkrijgbaar bij het Wierenbos. Ook kunt u uw team opgeven via email: wierenbos04@ziggo.nl. Inschrijven kan tot 18 oktober a.s.[n]