Kring Zundert en De Kempen spelen semi-interland

ZUNDERT - Zondagmiddag 26 september werd er weer eens een echte wedstrijd verschoten met de Kruisboog. Dit kon doorgaan vanwege de uitgebreide versoepelingen. Deze jaarlijkse wedstrijd (nu 2 jaar geleden) werd georganiseerd onder auspiciën van Kring Zundert bij kruisboogvereniging Nooit Gedacht bij het Pannenhûske. 


De mobiele schietstand van onze zuiderburen De Kempen was opgesteld op de wei naast de parking. 

Het weer zat mee en onder een stralend zonnetje werden de drie series geschoten, waarbij telkens 8 schutters van De Kempen en Kring Zundert aan de bak stonden. 


Uitslagen

Na de eerste serie was de uitslag voor De Kempen 648 punten en voor Kring Zundert 670 punten. 

Persoonlijke winnaars voor deze serie waren voor De Kempen Josphine Embrechts met 98 punten en voor Kring Zundert Dennis Willemsen met 98 punten.

De uitslag voor de tweede serie was voor De Kempen 737 punten en voor Kring Zundert 756 punten. 

Persoonlijke winnaars waren hier voor De Kempen Constant van Aert met 96 punten en voor Kring Zundert Loek Mutsters met 99 punten.

De uitslag voor de derde serie was voor De Kempen 765 punten en voor Kring Zundert 769 punten. 

Persoonlijke winnaars waren hier voor De Kempen Ronny Geudens met 99 punten en voor Kring Zundert Frans Delcroix Lz. met 100 punten.

Vermeldenswaardig is dat Igor Sevenans (DK) ook 99 punten had en Jos Willemsen (KrZ) ook 100 punten, maar beide hadden hun kampschot minder goed zitten! 


Wisselbeker

Nadat eerst beide voorzitters op en gemoedelijke manier de nodige steekjes onder de gordel hadden uitgedeeld mocht Jos Willemsen namens Kring Zundert de wisselbeker in ontvangst nemen. 

De Kempen behaalden 2150 punten en Kring Zundert 2195 punten. 

Deze mooie bondenkamp welke voor de 26e keer verschoten werd (vorig jaar niet) mag nog lang blijven voortbestaan en is ook een van de mooiste jaarlijkse wedstrijden.

Volgend jaar gaan we weer naar onze Belgische schuttersvrienden (filmpje zie link) https://fb.watch/8pichB6Y2w/[n]