VV Achtmaal wint eenvoudig van WVV

ACHTMAAL - Op een regenachtig sportpark De Fortuin, legde Achtmaal al snel de basis voor een overwinning binnen 25 minuten stond een comfortabele 0-3 op het scorebord. Groots was het niet wat Achtmaal deze middag liet zien, het was wel voldoende voor een eenvoudige middag in Woensdrecht.

Achtmaal schoot uit de startblokken, binnen 2 minuten had het al de voorsprong te pakken. Vanaf de stip was het Roel, die onhoudbaar raak schoot: 0-1.

Achtmaal was zeker in de beginfase onrustig, maar toch kwam het in de 18e minuut op 0-2.

Een afgeslagen corner werd opnieuw voorgegeven door Stijn waar Niek prima binnen knikte!

In de 25e minuut gooide Achtmaal de wedstrijd in het slot. Jacky stuurde Roel diep die bekwaam af ronde: 0-3. De wedstrijd kabbelde wat voort.

Achtmaal kwam verdedigend niet in de problemen, het had de wedstrijd in handen en gaf net voor de rust nog een keer goed gas.

Dit keer was het Roel die Jacky een niet te missen kans gaf: 0-4!

Levensgevaarlijk in de tegenstoot

Na de rust nam Achtmaal wat gas terug. Ondanks dat het spel zich vaak op de helft van Achtmaal afspeelde werd WVV niet gevaarlijk. Achtmaal daar in tegen was levensgevaarlijk in de tegenstoot.

Zo ook halverwege de 2e helft. Stijn stuurde op fenomenale wijze Nick weg die zijn directe tegenstander te slim af was en van dichtbij in de korte hoek raak schoot: 0-5.

Niet veel later redde WVV de eer, een corner werd van richting veranderd, waar Roy in eerste instantie nog redding wist te brengen was de rebound wel een prooi voor een Woensdrechtse speler: 1-5. Het slot akkoord was voor Roel die net voor het einde nog de 1-6 binnen prikte.