Woensdag 6 oktober

Rikconcours te Wernhout

13:00 | Gemeenschapshuis Wierenbos

Na een onderbreking van een jaar vanwege corona organiseert KBO Wernhout weer haar jaarlijkse rikconcours. Dit rikconcours wordt gehouden op woensdag 6 oktober in ‘t Wierenbos te Wernhout. Aanvang 13.00 uur. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

 

Dinsdag 12 oktober

Presentatie: De Camino van Rob

20:00 | H. Trudokerk

De afgelopen maanden maakte Rob Paludanus een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Te voet vertrok hij vanuit Zundert naar Spanje. Hij wil met iedereen graag zijn bijzondere ervaringen delen. U bent van harte uitgenodigd voor zijn pelgrimage - presentatie op 12 oktober in de Trudokerk Molenstraat 7 in Zundert. Vanaf 20.00 uur neemt Rob u mee op zijn tocht met bijzondere verhalen. Het belooft een indrukwekkende avond te worden. Na afloop kan onder genot van koffie en thee nog nagepraat worden. Ieder van harte welkom.

 

Woensdag 13 oktober

Lunchbingo

12:30 | Dorpshuis de Nachtegaal

Reeds enige jaren verzorgd Dorpshuis de Nachtegaal elke 2e woensdag van de maand een lunch met bingo. Elke 4e woensdag van de maand verzorgen we samen eten.Na een hele tijd noodgedwongen stil te hebben gelegen kunnen we u eindelijk weer van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze mooie activiteiten.De bingo start weer op 13 oktober, wilt u deelnemen aan de lunch welke wij verzorgen voor €7,50 dan dient u zich wel vooraf op te geven. Dit kan bij de Nachtegaal, via email of telefonisch. Opgeven kan tot 2 dagen voor aanvang, voor de bingo hoeft u zich niet vooraf op te geven.
Woensdag 27 oktober kunt u weer samen eten. Voor deze activiteit hebben wij uw gegevens wel een week op voorhand graag binnen. Let op er wordt momenteel wel een coronacheck uitgevoerd.
Informatie en opgeven: Dorpshuis de Nachtegaal, van de Berghstraat 2a te Achtmaal. Tel 076-5985426, email: contact@nachtegaalachtmaal.nl.