Zure Nederlaag VVR 1 tegen vv Terneuzen 1

RIJSBERGEN - Na vorige week (10-10) een hele goede wedstijd te hebben gespeeld tegen Clinge, stonden we na 90 minuten wel met lege handen. Complimenten van Clinge gehad over hetgeen we op de mat hadden gelegd gaf vertrouwen voor de wedstrijd tegen Terneuzen.

Het werd echter weer zo’n dag. De eerste helft hebben we ons goed weten te weren en kwam Terneuzen niet in hun spel. Voetballend waren ook wij niet het beste maar er was strijd en werklust en beleving.

Het eerste half uur ging het spel heen en weer maar kwam het niet echt tot uitgespeelde kansen, op een paar kleine mogelijkheden na ging het gelijk op in Rijsbergen. Na een half uur werd een bal terug gespeeld op de keeper, Bram Jansen behandelde de bal verkeerd en de oplettende spits kon meenemen en scoren. 0-1. De kansen op de gelijkmaker kwamen in de 35ste minuut door een goede voorzet van Sven Roelands, de inkomende Tygo de Bruin kon de bal net niet koppen helaas. Op slag van rust werd Tygo weggestuurd door Milan Daemen, en kon hij sprinten naar de bal, echter zat er weer een Zeeuwse voet tussen waardoor de bal naast ging.

Na de rust

Sterk uit de kleedkamer gekomen was het Joris van en Ham die de voorzet van Maarten Adriaansen binnen kon knikken in de 55ste minuut maar ook deze kans werd niet verzilverd. De aansluiting zou verdiend geweest zijn gezien de inspanningen van de blauwhemden op het veld, maar liet lang op zich wachten. In de 82ste minuut kwam Dave Peeters met een voorzet en de mee opgekomen Stef van Nispen kon hard in de touwen koppen. 1-1. Deze stand bleef niet lang op het scorebord staan want 2 minuten later konden we het schot niet blokken na de corner van Terneuzen en via de korte hoek lag de bal weer in het netje. 1-2. Ook na deze stand bleef VVR vechten voor de punten en de grote kans op de 2-2, een kopbal van Joris, vloog naast de goal.

In de laatste minuten van de wedstrijd moest VVR verder met 10 man na een overtreding van Roy Hereijgers. In de 91ste minuut en met een man minder was het alles of niks voor VVR. De weggegeven ruimte werd benut door Terneuzen en de 1-3 viel vanuit een omschakelmoment. In de 94ste minuut werd zelfs de 1-4 gescoord.