KPJ Zundert in De Efteling.
KPJ Zundert in De Efteling. Foto: FOTO MATHILDE HAVERMANS

Volle Maon gaat voor de 31ste keer optreden

Sport en vereniging

ZUNDERT - In de maand januari 2022 zal Stichting Volle Maon Zundert voor de 31ste keer diverse voorstellingen organiseren, ditmaal in de oude Rabobank, Bredaseweg 2 te Zundert. Na gesprekken met de gemeente Zundert is er gekozen voor deze nieuwe tijdelijke locatie. De vergunningen zijn inmiddels aangevraagd. Het wachten is nog op de definitieve toestemming, maar de Stichting gaat er van uit dat alles in orde gaat komen. Wel zullen de dan geldende Coronaregels in acht worden genomen.

Het thema voor dit jaar is ‘Hollywood’. De voorstellingen vinden plaats op vrijdagavond 14, zaterdagavond 15, zondagmiddag 16, vrijdagavond 21 en zaterdagavond 22 januari 2022. De avondvoorstellingen beginnen om 19.30 uur en de middagvoorstelling om 14.00 uur. Ook deze keer zijn Cabaretgroep ‘t Stuk, Cabaretgroep KPJ, Paul Jochems en de eigen Volle Maon band weer van de partij. 

De kaartverkoop gaat 1 november van start en kaarten zijn alleen te bestellen via de website www.vollemaon.nl en dus niet meer via het Cultuurcentrum. U kunt de kaartjes na bestelling zelf uitprinten. Waarschijnlijk komt er nog een gelegenheid om kaartjes op een locatie te bestellen. Daarover later meer. Per avond/ middag zijn er dit jaar 250 kaartjes beschikbaar. Dus zorg dat u er tijdig bij bent! Er zal ook gelegenheid zijn om een drankje te nuttigen op de nieuwe locatie. De Stichting is vast besloten om de oude Rabobank zo in te richten dat er wederom een echte Volle Maon sfeer zal ontstaan zoals iedereen altijd gewend is geweest.

Meer info over de Volle Maon vindt u op de website www.vollemaon.nl.