Aankondiging Tonpraoten en 11e van de 11e
Aankondiging Tonpraoten en 11e van de 11e Foto: Britta van Broekhoven

Banaonblussers trappen nieuw carnavalsseizoen af

ZUNDERT - Een jaar (bijna) geen carnaval; dat hakt er zelfs in een corsodorp als Zundert echt wel in. En daarom staat CV De Banaonblussers dan ook te popelen om dat komend seizoen dubbel en dwars in te halen!

Vrijdag 12 november

Daarmee beginnen we komend weekend: het weekend rond de 11e van de 11e. Op vrijdag 12 november komen de leutigste Tonpraters van de regio naar Het Wapen van Zundert om alle liefhebbers van een hilarische avond op hun wenken te bedienen. Klinkende namen als Arian Kompen, Frans Bevers en Peter van der Maas zijn dan in Zundert te vinden. Ook meegenieten? Haal snel een kaartje bij Het Wapen van Zundert, Tenniscentrum De Leeuwerik, Wouw, da’s lekker of Bakker Douenburg in Klein Zundert.


'Banaon zijn is meemaoken'


Zaterdag 13 november

De dag erna pakken we meteen door met het gezelligste 11e van de 11e-bal van de gemeente. Op zaterdag 13 november wordt in Café 2 de fonkelnieuwe Raad der Banaonblussers gepresenteerd.

De nieuwe Prins (of is het dit keer een Prinses?) kan niet wachten om zich voor te stellen!

Ook zijn er live optredens van de hofleveranciers van carnavalshits Dubbel S zonder T en Kèrel en Boot. Banaon zijn is meemaoken op 13 november vanaf 19.30u in Café 2.


Meer informatie

Kijk op onze Facebook- of Instagrampagina voor meer informatie.[n]