Sinterklaas komt weer naar Wernhout

WERNHOUT - Via deze weg wil het Sint Nicolaas Comité Wernhout melden dat Sinterklaas heeft laten weten dat hij ook dit jaar weer gewoon durft te komen. De “Agenda Pieten” hebben vanaf de Pakjesboot contact gezocht met het comité en hebben doorgegeven dat Sinterklaas op zondag 21 november langs zal komen in Wernhout.

Het Sint Nicolaas Comité Wernhout nodigt dan ook alle kinderen, groot en klein, papa`s, mama`s, opa’s, oma’s en iedereen die verder zin heeft om van dit grootse kinderfeest in Wernhout te komen genieten uit om op zondag 21 november om 13.30 uur Sinterklaas en zijn pieten te ontvangen op het Antoon Jurriënsplein te Wernhout.


Vrolijke noten

Samen met de Harmonie, die ons zal begeleiden met de vrolijke noten van de sinterklaasliedjes, zullen Sinterklaas en zijn pieten door Wernhout trekken en uiteindelijk stoppen bij “de Molen” van Café T om daar alle kinderen even te kunnen spreken en een hand te kunnen geven.

Wij hopen op een feestelijke dag met mooi weer en willen bezoekers vragen zich aan de adviezen omtrent het coronavirus te houden, zodat iedereen in goede gezondheid mag blijven genieten van deze feestelijke tijd. Daarnaast adviseren we u om de facebookpagina van het Comité in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen als gevolg van veranderende maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Bij voorbaat willen we alvast onze dank uit spreken aan iedereen die het mogelijk maakt om deze intocht in Wernhout te laten plaats vinden.[n]