Intocht Zundert en Klein-Zundert aangepast

ZUNDERT - Zondag 14 november komen de Sint en Pieten weer naar Zundert. Dat belooft weer een leuk feest te worden! Vanwege de corona maatregelen én de gezondheidsrisico’s door de oplopende besmettingen heeft het comité, wat dit feestje in Zundert organiseert, contact gezocht met de Regelpiet. 

Samen hebben zij afgesproken dat het beter is om de intocht in de binnen locaties bij ’t Stokperdje en het Wapen van Zundert niet door te laten gaan. Helaas! Maar er is wel een alternatief bedacht. Sinterklaas vind het namelijk erg leuk om alle kinderen persoonlijk even gedag te zeggen. Daarom wordt er een heuse drive-thru intocht geregeld in, De Sint Fabriek.  

Vanaf circa 9.00 uur zal de Sint arriveren in Zundert en via de Molenstraat naar Dé Sint Fabriek in Zundert rijden. In een gebouw op het CLTV terrein gaan de Pieten tijdelijk een heuse fabriek bouwen. Ze nodigen iedereen uit even een kijkje te komen nemen. Vanaf 9.45 uur is het mogelijk om met de fiets, te voet of met de auto door deze fabriek te rijden.

Wilt u komen kijken in De Sint Fabriek kom dan naar het CLTV terrein. Fietsers en voetgangers kunnen zich bij de poort aan Molenstraat zijde melden. Wilt u met de auto door De Sint Fabriek dan kunt u via Beekzicht de ingang van de fabriek bereiken. Iedereen kan zo een kijkje komen nemen en even gedag zeggen tegen Sinterklaas. Nemen jullie ook een tekening mee voor Sint?

Nadat iedereen De Sint Fabriek bezocht heeft volgt er een grote rondrit door Zundert. De route zal aangegeven worden op de website van het comité. De straten zullen tijdens deze rondrit (eveneens tijdens de rondrit in de ochtend) tijdelijk afgesloten worden voor verkeer door verkeersregelaars. 

Voor meer informatie en de geldende corona maatregelen tijdens de intocht kijk je op www.sintenpietzundert.nl of op de Facebook of Instagram pagina.


Steun

Voor de bekostiging van De Sint Fabriek kunnen we ook dit jaar weer rekenen op de steun van de Zundertse ondernemer. Zonder deze steun zou de intocht niet door kunnen gaan. Hiervoor willen wij ze dan ook hartelijk bedanken.

Om deze intochten in de toekomst mogelijk te blijven maken, is het comité op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op via info@sintenpietzundert.nl of spreek een van de vrijwilligers aan tijdens de intocht, herkenbaar aan de badges.[n]