Stug VVR 1 niet voorbij Groen-Wit

RIJSBERGEN - Na wat afgelaste wedstrijden konden de blauwe shirts vandaag weer aangetrokken worden tegen Groen Wit. Er zijn wat spelers uit quarantaine gekomen en hoewel er hierdoor weinig trainingsarbeid is verricht was iedereen gebrand om 3 punten te houden in Rijsbergen tegen de nummer 3 van de ranglijst.

Vlak voor aanvang van de wedstrijd nog de basisopstelling moeten wijzigen omdat het toch niet lekker ging bij een aantal spelers dus de voorbereiding was niet optimaal.

Weinig voetbal, wel strijd

De eerste helft was van beide kanten niet goed te noemen, weinig voetbal maar wel strijd. Groen Wit had nog een bal voor het doel langs in de 29ste minuut maar er stond niemand in de 16. Het eerste echte gevaarlijk moment kwam in de 40ste minuut, Dave Peeters werd de diepte in gestuurd en kwam oog in oog met de keeper. Helaas kon Dave de bal niet achter de keeper krijgen en bleef de 0-0 op het scorebord staan. We hadden het onder controle en konden op naar de thee.

Missen scorend vermogen

We hebben zowel tegen Clinge als tegen Terneuzen en nu dus ook weer de kans gehad om op voorsprong te komen. Echter kunnen we de kansen niet verzilveren en missen we scorend vermogen.

De al oude voetbal wet gaat ook hier weer op. 4 minuten later is er een dekkingsfout van VVR waardoor een speler van Groen Wit 2 man voor bij kan en een goede voorzet af kon leveren. Deze bal werd via de binnenkant van de paal binnengetikt. Rust 0-1.

Tweede helft

Ook in de 2de helft, te, weinig voetbal laten zien waardoor he ter erg rommelig uitzag. Na wat wissels te hebben toegebracht kwam het einde van de wedstrijd in zicht. In de 80ste minuut bal verlies van VVR en in de omschakeling kon Groen Wit de bal in de diepte spelen. Onze verdediging stond 1 op 1 maar de snelle spits kon net aan bijgehouden worden door Stef van Nispen. Keeper Bram Jansen kwam richting de bal maar niet overtuigend genoeg, via het been van Bram kon de speler van Groen Wit de bal toch voorgeven en een simpel intikkertje resulteerde in de 0-2.

Alles of niks

Aan 0-2 hadden we niks dus 1 op 1 en 4 spitsen alles of niks. Net zoals tegen Terneuzen vielen er nog 2 doelpunten in minuut 82 en 83 en was de buit voor Groen Wit binnen. VVR had nog wat terug kunnen doen maar zowel de vrije trap in de 89ste minuut van Maarten Adriaensen als het schotje van Milan Damen op de 16 meter in minuut 90 deden de stand niet veranderen.

Werk aan de
winkel voor
de jonge ploeg

Teleurstelling alom in de kleedkamer, het besef is aanwezig dat het tegenzit. Als je geen doelpunten maakt kun je ook geen wedstrijd winnen dat is duidelijk. Wel overheerst de teleurstelling omdat we wederom niet van de mat gespeeld worden en dat is begrijpelijk en maar goed ook.

Programma

Werk aan winkel voor de jonge ploeg, hard blijven werken moet straks resulteren in een overwinning. Volgende week gaan we naar Sprundel en zullen we er alles aan doen om de 1ste punten mee naar Rijsberen te nemen![n]