ZUNDERT - Afgelopen zaterdag 6 november heeft het M6E1 team van ZHC een thuiswedstrijd gespeeld tegen het M6E1 team van Prinsenbeek.

Een spannende wedstrijd met een mooie 3-2 overwinning.

Als eerste wist Yentl de bal mooi in het goal te slaan.

Elkse en Liv wisten goed te verdedigen en het was moeilijk voor Prinsenbeek om ertussen te komen.

Met een tussenstand van 1-0 gingen ze de rust in.

Spannende slotfase

Direct aan het begin van de tweede helft kwam Nynke flitsend door het veld en speelde Saar aan om het 2e doelpunt te scoren.

Lotte die deze week in het goal stond had het relatief rustig in het begin van de wedstrijd maar in de tweede helft kwam Prinsenbeek toch meer in de aanval.

Dir resulteerde in twee doelpunten voor Prinsenbeek en een spannende 2-2 in de slotfase van de wedstrijd.

Kate en Yentl hebben nog mooi een aantal ballen weten tegen te houden.

In de laatste minuten van de wedstrijd zag Lone een kans om ertussen door te komen en kon, via Esmee, Nynke aanspelen die het derde doelpunt wist te maken en zo de overwinning kon binnenslepen voor ZHC.