Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen

Zaterdag 20 november 19.00u: H. Eucharistieviering t.g.v. het Feest van Christus Koning. Voorgangers pastoor H. v. Geel en pastoraal werker W. v. Reen. Muzikale verzorging door de gemengde koren van onze parochie.

Zondag 21 november is er geen kerkelijke viering in de St. Bavokerk.

Maandag 22 november kerk schoonmaken groep 2.

H. Cornelius Achtmaal

Zaterdag 20 november 19.00u: I.v.m. het Feest van Christus Koning, is er maar één viering dit weekend. Deze wordt gehouden in de H. Trudo Kerk in Zundert om 19.00u in Zundert. Voorganger Pastoor Hans v. Geel.

Dinsdag 23 november 9.00u: Woord- en Communieviering, voorganger pastor Wim v. Reen.

Dinsdag 30 november is het de laatste dinsdag voor de werkploegen. Dan zullen de potten van de chrysanten geruimd worden. Uiteraard mag u ze ook zelf opruimen, maar dan voor die tijd.

H. Willibrordus Klein Zundert

Zondag 21 november geen viering.

Woensdag 24 november 18.30u: bidden van het rozenhoedje met aansluitend een Woord- en Communieviering. Voorganger pastor J. v. Steenoven.

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Intenties opgegeven tot donderdag worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.

Zaterdag 20 november: geen viering in Wernhout. We vieren het Feest van Christus Koning met de 5 parochiekernen samen om 19.00u in Zundert.

Donderdag 25 november 9.00u: Eucharistieviering. Voorganger Pastoor v. Geel.

H. Trudo Zundert

Zaterdag 20 november 19.00u: Viering Christus Koning van het heelal. De parochianen uit alle parochiekernen van Zundert zijn van harte uitgenodigd. Eucharistieviering waarin het pastoraal team voorgaat. Intenties: Nel Vriends; o.o. Kennis-v.d. Veeken en dochter Mariëtte; verj. Emelie Kennis-de Beer; verj. Gerardus Oostvogels; o.o. Lochten-Hermans.

Overleden: Cornelis Petrus Nelemans, echtgenoot van Isabella Nelemans-Bastiaansen, in de leeftijd van 81 jaar. Op vrijdag 12 november was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de crematie volgde in Roosendaal. Moge Kees Nelemans in vrede zijn.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje: Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl

Zondag 21 november, de laatste zondag van het kerkelijk jaar, is Ds. A. Vlieger onze voorganger. In deze gedachtenis dienst herdenken wij onze overleden gemeenteleden van het afgelopen jaar. Dhr. P. Guis is onze organist. Voor de kinderen is er de kindernevendienst. Door de verscherpte maatregelen van het Covid-19 virus, vragen wij u vooraf aan te melden voor de kerkdienst bij onze koster tel. 5974327.

Nederlands Gereformeerde kerk Rijsbergen

Zondag 21 november: 10.00u ds. A. van der Dussen. Herdenkingszondag. www.ngkrijsbergen.nl

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Kapelaan: pater Kenny Brack. Tel. 0032-478413062, kenny.brack1@gmail.com. Helaas is er weer mondkapjesplicht in de kerk.

Op weekdagen: 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Zaterdag 20 november: 17.30u Eucharistieviering. Zondag 21 november: 8.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Jan Herrijgers, echtgenoot van Anna De Bie; 9.30u Eucharistieviering; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor overledenen van de familie Vermonden-v. Bergen; voor Antoon en Theresia, voor Liza, Jan, Jeanne en Johan, voor Dina, Rita en David en voor Adriaan Jochems.

Meer berichten en foto's zie www.parochiemeerseldreef.be (aankondigingen).[n]