Nog enkele kaarten voor Starry Night op 27 november

ZUNDERT - Stichting Rotor presenteert: Starry Night; een avondwandeling langs kunst en cultuur.

Op zaterdagavond 27 november vindt Starry Night plaats. Na het succes van de eerdere edities maakt ook deze keer het publiek een verrassende avondwandeling langs kunst en cultuur op vier verschillende en bijzondere locaties.


Kleine kunstnacht

Starry Night bundelt muziek, dans, toneel en performance op één avondwandeling, als een kleine kunstnacht. Vrij naar het gelijknamige, wereldberoemde schilderij van Vincent van Gogh laat het publiek zich in groepjes van maximaal 30 personen onderdompelen in een inspirerende nacht vol sterren, letterlijk en figuurlijk. De avond begint en eindigt bij Café In Den Anker. Alles wat daartussen zit, blijft zoals het concept voorschrijft, een verrassing voor het avontuurlijk ingestelde publiek.


Adviezen

Vanwege de tijd van het jaar is het slim je warm aan te kleden en stevig schoeisel te dragen. De avond wordt georganiseerd volgend de richtlijnen van RIVM, dat betekent dat je je corona check app en legitimatie moet tonen bij aanvang. De loopafstand is beperkt tot ongeveer 1,5 km in kortere stukjes opgedeeld.


Informatie

Aanvang 20.00 uur, einde 23.00 uur met een nazit tot 24.00 uur. Prijs: € 17,50 jongeren tot en met 16 jaar € 12,50. Voor meer informatie en reserveringen: vv@vangoghhuis.com, tel. 076-5978590.[n]