handen
handen Foto: postmywall

Het Luisterhuis in parochie Christus Koning

ZUNDERT - Vanaf donderdag 7 oktober jongstleden is Het Luisterhuis van start gegaan op twee plaatsen binnen de parochie Christus Koning in de regio Zundert.


Elke eerste donderdag van de maand is Het Luisterhuis open van 14.00 uur tot 16.00 uur in het parochiecentrum aan de Molenstraat 9 te Zundert en in het parochiecentrum aan de St. Bavostraat 7 te Rijsbergen.

Het project is bedacht en uitgewerkt door Jeannette Jongenelen-de Kort draagt de naam "Het Luisterhuis", omdat het een laagdrempelig project betreft met de uitstraling van een huiskamer, waar mensen welkom zijn voor een kopje thee of koffie en om verhalen te delen of te ontvangen.


Aandacht
Het idee achter “Het Luisterhuis” is het bieden van persoonlijke aandacht, gezelligheid, rust, veiligheid en bezinning, kortom: een activiteit waar mensen naar uit kunnen kijken. Aandacht met een hoofdletter. Een mogelijkheid om mensen uit hun isolement te halen. Om vanuit christelijke barmhartigheid een luisterend oor te bieden aan een ieder die daar behoefte aan heeft.
Het Luisterhuis wordt ondersteund door de gezamenlijke kerken: de PKN Zundert, de Gereformeerde Gemeente Rijsbergen en de RK parochie Christus Koning in Zundert.
U bent van harte welkom!!
Tevens is Het Luisterhuis ook gevestigd in Roosendaal, in Parrotia, Martkt 54 G Roosendaal.
In Roosendaal is "Het Luisterhuis" op de eerste woensdagmiddag van de maand.

Voor meer informatie: teamassistente.rucphen.zundert@gmail.com of hetluisterhuisroosendaal@gmail.com.[n]