ZHC DS 1 eindigt vierde in de najaarscompetitie

ZUNDERT - Eindelijk was het weer zo ver! Na een aantal weken rust gingen de dames van ZCH dames 1 team afgelopen vrijdag vol goede moed het veld op voor de laatste twee thuiswedstrijden van de najaarscompetitie. Bij een aantal kwamen toch weer de leggings en thermo’s uit de kast.

Goed bewapend tegen de november kou werd de eerste pot gespeeld tegen Liberty DS2.

Na een pittige strijd, waarin Zundert een ijzersterke verdediging liet zien, won Liberty DS2 met een eindstand van 4-0.

De volgende tegenstander was Liberty DS1.

Deze wedstrijd ging gelijk op. Zundert was fel in het spel op het middenveld en voorin.
Na een aantal mooie doelpunten trok Zundert uiteindelijk aan het langste eind met een winst van 3-1.

Dit zorgde ervoor dat ZHC DS1 als 4de eindigde in de najaarscompetitie. Dit hebben we nog eventjes gevierd met heerlijke gluhwein in de kantine.

Wat is Sevens Hockey

Sevens Hockey is een nieuwe variant van Hockey, waarbij je met 7 tegen 7 tegen elkaar op een half veld speelt. Er is geen scheidsrechter en ook geen keeper. Eén keer in de twee weken speel je op vrijdagavond 2 wedstrijden van elk 25 minuten.