Cultuurplatform Zundert past kalender aan

ZUNDERT - De recente corona-maatregelen dwingen ook het Cultuurplatform Zundert om de plannen aan te passen. De eerst geplande bijeenkomst in een serie van drie, op vrijdag 26 november in de Koutershof, is daarom verplaatst naar vrijdag 4 maart.


De komende tijd organiseert het platform nieuwe bijeenkomsten voor alle culturele verenigingen en kunstbeoefenaars in de gemeente. Met de bedoeling informatie op te halen en kennis te delen.
Ook gelden de bijeenkomsten als een mogelijke aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen volgend voorjaar.
Cultuurplatform Zundert speelt met het idee om de serie af te sluiten met een politiek café over het gemeentelijk cultuurbeleid.



De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende locaties in de gemeente met telkens het accent op een van de culturele disciplines: beeldende kunst (woensdag 15 december, Wierenbos Wernhout), theater en dans (vrijdag 28 januari, Het Wapen van Zundert) en muziek (vrijdag 4 maart, Koutershof Rijsbergen).

Elke bijeenkomst kent straks een passend, informatief en uitnodigend programma. Ondanks het telkens wisselend accent, is telkens iedereen welkom. Culturele verenigingen en individuele beoefenaars kunnen de data alvast noteren. Wordt vervolgd.[n]


Bijeenkomsten met culturele disciplines