ZHC E62 verliest na zware maar leuke wedstrijd

ZUNDERT - Afgelopen zaterdag mocht het E6-2 team van ZHC weer een wedstrijd spelen. De dames hadden er zin in! Dit keer mochten ze thuis in Zundert tegen Pelikaan uit Roosendaal. 


Er stond een enthousiaste ploeg die met plezier uitkeek naar de wedstrijd. Het zag er goed uit met sterke verdedigers Yfke en Femke met op de goal Jody. Het middenveld bestond uit Mette, die zowel aanvallend als verdedigend, een mooie bijdrage leverde samen met Liz en soms Femke. 

Aanvallend waren Jolie en Caitlin scherp en speelde strak over, ook Liz kon hierin een goede bijdrage leveren.


Spannende en leuke wedstrijd

Emma speelde voor het eerst een wedstrijd mee na een tijdje alleen meegetraind te hebben. Haar debuut was mooi, lekker enthousiast en met plezier leverde ze een mooie bijdrage op meerdere plekken in de opstelling.
Het werd een spannende en leuke wedstrijd waarin ZHC en Pelikaan qua sterkte, balbezit en kansen gelijk op gingen. Wat was het spannend! Maar vooral wat hadden ze samen een mooi spel met plezier!
Uiteindelijk had Pelikaan net iets meer geluk en hebben ze gewonnen met 3-6. Gefeliciteerd!
Dat mocht de zaterdagpret niet drukken voor ZHC, zoals altijd naderhand met z’n allen nog even wat drinken en gezellig kletsen, op naar de rest van het weekend en, alvast weer zin hebben in volgende wedstrijd!


Informatie

Wil jij ook een keertje meedoen, dat kan! Je kunt drie keer gratis meetrainen. Voor meer informatie mail naar info@dezundertsehockeyclub.nl[n]