Geweldige comeback van VV Achtmaal

ACHTMAAL - Achtmaal had een half leger aan geblesseerde naast de dug-out staan. Senne maakte zijn basisdebuut en deed dit zeer behoorlijk. Ook Fabian mag tevreden terug kijken op een prima invalbeurt!

Achtmaal begon wat onwennig aan de wedstrijd. Het was duidelijk zichtbaar dat Odio op het kunstgras gemakkelijker voetbalde dan Achtmaal. Vooral in de beginfase was het van beide ploegen slordig, Achtmaal dat veel ballen inleverde kwam in de 17e minuut op achterstand Gert-Jan ging onder de bal door waarna een Ossendrechtse speler vanaf rand 16 de bal in de bovenhoek poeierde: 1-0.

Achtmaal moest in de achtervolging en werd daarna zeker op het middenveld compleet overlopen. Zo kwam het niet in de duels en als het al in de duels kwam werd het keer op keer te makkelijk afgebluft, in de 38e minuut werd het 2-0. Een prachtige aanval van Odio werd van dichtbij binnen getikt.

Nog voor de rust kreeg Achtmaal een mogelijkheid maar Roel zijn inzet ging op de paal.

Ongekende comeback
Direct na de thee was Achtmaal gevaarlijk Roel werd diep gestuurd vanuit het Achtmaalse middenveld maar zijn inzet werd gepareerd door de Odio goalie. In de 63e minuut had Achtmaal de verdiende aansluitingstreffer te makken.

Janno draaide knap weg bij zijn directe tegenstander en stuurde daarna Roel de diepte in, hij bleef rustig en schoof prima binnen: 2-1!

De druk van Achtmaal werd groter en groter. Met een dubbele wissel probeerde Achtmaal echt door te drukken Axel en Chiel kwamen de gelederen versterken voor Rick en Tygo die het strijd toneel verlieten. In de 82e minuut had Achtmaal de verdiende gelijkmaker te pakken. Jacky bediende Roel die wel raad wist met zijn steekbal en tikte de bal simpel achter de weifelende Odio doelman: 2-2.

In de 88e minuut was het Erik die Achtmaal behoede voor een achterstand, met een prachtige tackle voorkwam hij erger.

Achtmaal zette daarna nog een keer aan en dat resulteerde in de 3-2. Roel gaf scherp voor en het was Stijn die er als de kippen bij was om de bal bij de eerste paal binnen te tikken!