Eenvoudige middag voor Werhout tegen NSV

WERNHOUT - 21 november, Wernhout 1-NSV 1  4-2 (4-1). In de thuiswedstrijd tegen NSV had Wernhout een eenvoudige middag. Met een zeer sterk eerste half uur legde Wernhout de basis voor de zege.

Na ruim tien minuten was er de eerste echte kans voor Wernhout, uit een voorzet van de sterk spelende Mathieu kopte Max net naast. In de 19e minuut viel de eerste treffer, Leroy tikte op een paar meter van de goal de assist van Thijs vd Buijs binnen, 1-0. Vier minuten later zet Davey een aanval op die via Max bij Maikel belandt. Maikel's schot wordt eerst nog geblokt, maar schiet in tweede instantie toch de 2-0 op het scorebord. Weer een paar minuten later rondt Frans een fraaie rush af en staat de teller op 3-0. Kort hierna nog twee kansen voor Maikel waarbij beide pogingen worden geblokt door een tegenstander. Precies na een half uur het eerste wapenfeit van NSV, in de Wernhoutse zestien werd een overtreding gemaakt en de scheids van dienst besluit de bal op de stip te leggen. Carlo zit er nog met de vingertoppen aan maar dat is niet genoeg, 3-1. Net voor rust kopt Thijs nog naast uit een vrije trap van Davey en pakt Maikel een Nispens cadeautje uit en maakt zijn 2e van deze middag, 4-1. In de tweede helft start NSV wat opportunistischer en probeert hiermee de druk op de Wernhoutse defensie wat op te voeren. Wernhout gaat te veel mee in het spel van NSV en is te onrustig aan de bal met als gevolg veel balverlies aan beide kanten. Twintig minuten voor tijd kopt NSV uit een corner de 4-2 binnen.

Wernhout komt hierna toch weer iets beter in de wedstrijd te zitten en krijgt in de slotfase nog 3 kansen om de score te verhogen.

Een schot van afstand van Carlo spat uiteen op de paal, Max schiet via een Nispense verdediger naast en een vrije schop van Karel wordt door de NSV-doelman slecht verwerkt en van dichtbij werkt Mathieu de rebound over.