Schijf en VVR delen
de punten

RIJSBERGEN - Schijf, zoals andere jaren, een te verwachten fysiek duel waarin veel strijd gebracht moet worden en er voor elke bal en elke meter gevochten moet worden.

En zo geschiedde, van beide kanten geen hoogstaand voetbal te zien. In de 13de min een counter waarin Dave Peeters de diepte ingestuurd werd. De verdediging van Schijf dacht hier anders over en een overtreding volgde. Rood of geel was de vraag van iedereen. Doorgebroken speler? maar de scheidsrechter dacht hier anders over en geel volgde. Vrije trap, maar deze bal werd door de keeper gestopt. Verder werd er goed verdedigd door VVR en veel aanvallen werden onderschept door de scherp spelende achterhoede. Rust 0-0 Ook in de tweede helft hetzelfde beeld als in de eerste helft. Hoewel 30 seconden na het startsein van de scheidrechter de bal via een scrimmage bijna tot een doelpunt van Schijf leidde kon Bram Jansen de bal tegenhouden. De ingevallen Sven Roelands kon 5 minuten later de bal niet langs de keeper van Schijf krijgen waardoor de brilstand staan bleef op het scorebord. Beide ploegen hadden het lastig in de eindfase. Zo ook de spits van Schijf die Bram Jansen met een lobje wou verrassen maar deze mislukte en Bram kon de bal vangen. Na een klein half uur gespeeld te hebben dan eindelijk een doelpunt, Tobias Bas kon de voorzet koppen en knikte binnen. Helaas, de scheidsrechter keurde het doelpunt af vanwege buitenspel. De wedstrijd leek in evenwicht te blijven maar een schot van Sven Roelands in de 86ste minuut krulde mooi richting de kruising en even leek het erop dat de 0-1 alsnog binnen ging vallen. Helaas voor VVR werd ook deze bal knap gepakt door de keeper van Schijf: uitslag  0-0.