Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen

Zaterdag 4 december 19.00u: H. Eucharistieviering. Voorganger emeritus-priester Driessens. Caritas-collecte. Intenties: Franciscus Maas; Kees Sprenkels jgt.

Maandag 6 december: kerk schoonmaken groep 3.

H. Cornelius Achtmaal

Zaterdag 4 december 17.00u: geen viering. Wel kunt een viering bijwonen in Klein Zundert of Rijsbergen.

Zondag 5 december 11.00u: H. Eucharistieviering in Zundert.

Dinsdag 7 december 9.00u: Woord- en Communieviering, voorganger pastor Wim v. Reen.

Kerk schoonmaken: groep 2.

H. Willibrordus Klein Zundert

Zaterdag 4 december 17.00u: Eucharistieviering, voorganger pastor J. Driessens. Intenties: jgt. o.o. Vanlaerhoven-Herrijgers; jgt. o.o. Herijgers-Verpaalen en hun dochter Corrie en zoon Louis; overl. leden en zieken van buurtschap Raamberg; jgt. Jan Antonissen e.v. Ria Antonissen-Broos; jgt. Jan Snepvangers; jgt. Ludovicus Poppelaars-v.d. Mast.

Woensdag 8 december 9.00u: Rozenkransgebed met aansluitend Woord- en Communieviering, voorganger pastor W. v. Reen.

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Intenties opgegeven tot donderdag worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.

Zaterdag 4 december: Geen viering.

Donderdag 9 december 9.00u: Eucharistieviering. Voorganger Pastoor v. Geel.

De bloemen op het kerkhof worden in de week van 6 december geruimd. Wilt u ze zelf mee naar huis nemen, dan dient u ze voor die tijd op te halen.

H. Trudo Zundert

Zondag  5 december 11.00u: 2e zondag van de Advent. Eucharistieviering met als voorgangers bisschop Liesen en diaken J. v. Steenoven. Intenties: Cornelis Havermans.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje

Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl

Zondag 5 december, de tweede Adventszondag, is Ds. A.P. Vlieger onze voorganger. In deze dienst vieren wij met elkaar het Heilig Avondmaal. De Adventscollecte is voor de Voedselbank. Dhr. P. Guis is de organist. Voor de kinderen is er de kindernevendienst. Door de verscherpte maatregelen van het Covid-19 virus, vragen wij u vooraf aan te melden voor de kerkdienst bij onze koster tel: 5974327. Alle geplande bijeenkomsten, zie de agenda in het kerkblad, gaan NIET door.

Nederlands Gereformeerde kerk Rijsbergen

Gommersstraat 87, 4891 AP Rijsbergen. info: www.ngkrijsbergen.nl.

Zondag 5 december: 10.00u ds. H. van Winkelhoff, gastendienst.

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Kapelaan: pater Kenny Brack. Tel. 0032 478413062, kenny.brack1@gmail.com. Helaas is er weer mondkapjesplicht voor ieder die 10 jaar of ouder is. Ook in de kerk. Denk eraan als je naar de Mis komt: mondkapje mee! Op weekdagen: 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Tweede weekend van de advent. Zaterdag 4 december: 17.30u Eucharistieviering. Zondag 5 december: 8.30u Eucharistieviering; 9.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Toke Marijnissen, Ann Herrijgers, Chisje Herrijgers en voor voor Jan v. Bergen en Cornelia Oomen; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Henri Christianen en Theresia Jepsers.

Op zondag 21 november doopten we Thom, Johannes Marinus v.d. Corput. Hij is het zoontje van Mels v.d. Corput en Ilse v.d. Berg.

Op zaterdag 4 en zondag 5 december zal in onze kerk een stand staan met kunstartikelen uit Bethlehem (Palestina). Deze kunstvoorwerpen uit olijfhout werden met de hand gemaakt door meerdere christelijke Palestijnse families, verenigd in ‘Grotto Olive Wood Arts', en worden op die stand voor en na de vieringen aan een schappelijke prijs te koop aangeboden.

Kijkt u zeker ook eens op onze website: www.parochiemeerseldreef.be.[n]