Mantelzorgers, maak een persoonlijke wenskaart 2.0

RIJSBERGEN - Om mantelzorgers in het zonnetje te zetten hebben Bibliotheek West-Brabant en Surplus een leuke activiteit georganiseerd: Maak een Persoonlijke Wenskaart 2.0!


Deze wenskaart is anders dan een gekocht kaartje uit de winkel of van internet. We gaan de kaart namelijk zelf printen en voegen daar iets speciaals aan toe. Waardoor de kaart nog persoonlijker en specialer wordt. Je mag een eigen foto meenemen en bewerken of een foto uit onze collectie gebruiken. Vervolgens helpen we je om gebruik te maken van leuke digitale technieken. Zoals een digitale borduurmachine, een 3D printer en een vinylplotter. Hiermee kun je tekst, afbeeldingen, stickers en 3D figuren toevoegen aan de kaart (erop plakken of borduren).
De enthousiaste begeleiders van Bibliotheek West-Brabant helpen je stap voor stap. Je hebt geen kennis nodig van deze apparaten. Ook als je niet goed overweg kunt met de computer, helpen we je daarbij. De Bibliotheek helpt je op weg in deze digitale mogelijkheden. Het leuke is dat je jouw mantelzorg-ontvanger mee mag nemen naar de workshop. Maak een kaart voor elkaar of voor iemand anders. Per workshop kunnen maximaal 10 aanmeldingen meedoen. Hierbij maakt het niet uit of een aanmelding uit 2 personen bestaat, of dat je alleen komt. Maar wees er snel bij, want vol = vol.
Deelname is gratis en word je aangeboden door de gemeente Zundert, Surplus en Bibliotheek West-Brabant en vindt plaats in Bibliotheek Rijsbergen op donderdag 9 december 19-21u; zaterdag 11 december 13-15u; dinsdag 14 december 10-12u. U wordt een kwartier voor aanvang verwacht op Koutershof 6 te Rijsbergen. Aanmelden: mantelzorg.zundert@surplus.nl of 076-5972200.[n]