Wintereditie fotopuzzel-
wandeltocht Ons Genoegen

ZUNDERT - In navolging van de fotopuzzel fietstocht die kruisboogvereniging Ons Genoegen al vele jaren organiseert in de zomermaanden komt er dit jaar ook een wintereditie.


Het wordt een wandeltocht waarbij gekozen kan worden tussen 10 en 15 km. Het startpunt is bij restaurant De Moerse Bossen aan de Rucphenseweg in Zundert, waar ook de routebeschrijving te koop is.

Bij de routebeschrijving zitten een aantal foto’s die in de juiste volgorde gezet moeten worden, evenals een paar muntjes voor de tussenstops. De wandeltocht van 10 km heeft een  tussenstop waar een consumptie aangeboden wordt en de wandeltocht van 15 km heeft twee pauzemomenten. Ook voor de minder geoefende wandelaar is het daarom goed te doen.


Tocht lopen tot 30 januari
De tocht kan gelopen worden van vrijdag 3 december 2021 tot en met  zondag 30 januari 2022. De routebeschrijving kan van woensdag tot en met zondag afgehaald worden bij De Moerse Bossen voor 5 euro, waarna de tocht op eigen gelegenheid gewandeld kan worden. Het restaurant is vanaf 11.30 uur open, evenals de andere horecagelegenheden waar een tussenstop is. Bij terugkomst bij de Moerse bossen moet het aantal stuks in een pot geraden worden, en kan de lijst waarop de volgorde van de foto’s genoteerd is ingeleverd worden. Hieraan zijn een aantal prijzen verbonden. Daarna wordt er door De Moerse Bossen een kop soep aangeboden, om weer van de sportieve inspanningen te bekomen. Het is een mooie gelegenheid om rond de feestdagen even de benen te strekken en van de natuur te genieten.[n]