ZHC MC 2.
ZHC MC 2. FOTO ZHC

ZHC MC2 wint met 3-0 van Walcheren MC3

ZUNDERT - Vandaag staat de wedstrijd uit tegen Walcheren op het programma, helaas zonder Mila, Marwah, Nele en Liene. Bij aankomst hangt er een donkere wolk boven het veld, als dit maar geen teken is voor het verloop van de wedstrijd.


In de kleedkamer biedt Sofie zich aan als keeper, hierna volgt de opstelling door coach Tom. Romy is deze wedstrijd de captain. Na een goede warming-up, op een bitterkoud veld, kan de wedstrijd beginnen. 


Zoeken naar plekje

In het begin is het voor iedereen even zoeken naar hun plekje en natuurlijk welke tegenstandster daarbij hoort. Er volgen zelfs al een paar kansjes voor ZHC. 

Het 2e kwart begint Walcheren met een kans, maar de inzet ging geruisloos naast. ZHC gaat nu sneller spelen en hierdoor worden kansen gecreĆ«erd en, het is 0-1, Benthe heeft gescoord. Walcheren laat het er niet bij zitten en biedt meer weerstand en zij krijgen zelfs een strafcorner, deze kunnen ze niet benutten door de goede verdedigende samenwerking van Romy, Emma, Maja, Kim en Sofie. 


Regen mag de pret niet drukken

In het 3e kwart wordt duidelijk dat die donkere wolk er niet voor niets hangt, het begint te regenen. 

De regen mag de 'pret' niet drukken en na een mooie voorzet van Julot is daar de 0-2. 

Even later wordt een mooie combinatie met Evi beloont met de verlossende 0-3. 

In het 4e kwart is iedereen nat en koud, waardoor het plezier er wel een klein beetje af is. 

Maar toch weet coach Tom iedereen te motiveren om goed te blijven bewegen. 


Team vol met toppers

Helaas raakt Kim geblesseerd en moet het team verder met tien spelers. Ilaf, Sarah v. T. en Sarah R. weten op het middenveld nog wat kracht te vinden en voorkomen dat Walcheren bij het doel van ZHC kan komen. 

Eindelijk is daar het fluitsignaal, de wedstrijd is afgelopen. Nu opwarmen in de kantine met warme chocolade melk. Het was koud en nat, maar wat is MC2 een team vol met toppers![n]