Buurtschap 't Kapelleke zoekt hét ontwerp

ZUNDERT - Een buurtschap met alle leeftijden, gezelligheid en waar ambitie blijft groeien. Daar hoort natuurlijk een mooi en uitdagend ontwerp bij.


Dus heb jij of hebben jullie hét idee voor een te gek ontwerp voor het Corso van 2022? Durf jij of durven jullie de uitdaging aan? Vind je het leuk om bij een gemoedelijke buurtschap dit idee te realiseren? Dien dan je ontwerp in via de open inschrijving (iedereen van binnen en buiten de buurt is welkom) van buurtschap 't Kapelleke.

Stuur voor 1 januari 2022 een e-mail naar secretaris@buurtschap-kapelleke.nl. Ook voor vragen kun je via dit mailadres terecht. De ontwerpverkiezing zal vervolgens op 14 januari 2022 plaatsvinden.


Buurtschap 't Kapelleke zoekt grond

Zonder bloemen geen Corso en zonder grond geen bloemen. Daarom is Buurtschap 't Kapelleke op zoek naar grond voor haar dahlia's. 

Wij zouden dit graag vanaf maart 2022 willen huren.

Wat zoeken wij, een perceel landbouwgrond van circa 1,5 ha. Het liefst in een straal van 4 km rondom onze bouwplaats aan de Kapellekestraat 6 te Zundert. Met de mogelijkheid om te kunnen beregenen. Ligt het verder, dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heeft U een perceel of kent U iemand met zo'n perceel? Neem dan contact met ons op: 06-51137590 of bloemen@buurtschap-kapelleke.nl..


'Zonder bloemen geen corso'