Johnny Lukasse.
Johnny Lukasse. Foto: SGP/ChristenUnie

Johnny Lukasse is opnieuw lijsttrekker SGP-ChristenUnie Goes

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - De ledenvergaderingen van de SGP en Christenunie hebben de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Goes. Johnny Lukasse is opnieuw gekozen als lijsttrekker. De SGP – Christenunie in Goes wil daarmee de keuze maken voor continuïteit en van daaruit een constructieve bijdrage leveren voor de belangen van de inwoners en bedrijven in de gemeente Goes.

Johnny Lukasse wordt op de lijst gevolgd door Maurits Born (CU) als nummer 2 en Henri van Koeveringe als nieuwkomer namens de SGP op nummer 3. Nummer 4 op de lijst is Ben Ham (CU) , de tweede nieuwkomer. Op plek 5 staat André van der Reest, de kandidaat-wethouder. ‘Met zijn ervaring hebben wij vertrouwen voor de toekomst’, laat de gecombineerde partij weten.

‘Voor de periode 2022-2026 hebben we gekozen voor ‘Aandacht en vertrouwen’, als titel voor ons verkiezingsprogramma, want er zijn veel goede dingen gedaan en we willen samen in vertrouwen verder komen. Verder met een Goes waar het goed wonen is voor alle mensen.’ De partijen doen dat vanuit een basis voor overtuigende politiek op Bijbelse grondslag. In het verkiezingsprogramma is aandacht voor thema’s variërend van ruimte en economie, cultuur en sport tot ook duurzaamheid. ‘Herontwikkeling en ontsluiting van het Marconigebied en ontwikkeling van het Stationsgebied in Goes tot een mobiliteitsknooppunt voor de regio heeft prioriteit. Evenals de veiligheid van de stad en omliggende dorpen met inzet van vaste wijk- en dorpsagenten.’