Afbeelding

Een foto van garage Hendriks. Maar waar zat deze garage? Wanneer is deze foto genomen? En wat weet u er meer over te vertellen?

Reacties kunt u mailen naar Heemkundige Kring De Bevelanden, info@hkdebevelanden.nl of posten naar Postbus 2159, 4460 MD Goes. Deze dagen verschijnt dit artikel ook op de Facebook-pagina van de Heemkundige Kring. Ook daar kunt u uw reactie geven. Reacties staan over twee weken in deze rubriek. Onder de reageerders wordt een exemplaar van historisch tijdschrift De Spuije verloot.

Vorige foto

De vorige foto was uit 1968 van de Grote Markt te Goes en is gemaakt door Howard Schenkel, een Amerikaanse scholier die in het kader van een uitwisselingsprogramma een schooljaar volgde aan het Goese Lyceum. De grote markt werd toen nog gebruikt als parkeerplaats voor auto's. Tot het eind van de vorige eeuw was er veel discussie over een ‘autovrije markt'. Dit werd pas zo'n twintig jaar geleden gerealiseerd met de uitvoering van het Masterplan Binnenstad. Toen kwam er ook een parkeergarage aan de Westwal. Nu wordt er weer gedacht aan vernieuwing van de binnenstad van Goes.[n]