Afbeelding

Win een droomhuwelijk tijdens Roze Zaterdag in Goes

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - Op 17 juni 2023 vindt in Goes voor het eerst een Roze Zaterdag in Zeeland plaats. De organisatie geeft een droomtrouwceremonie weg aan een gaykoppel met een bijzonder verhaal.

Beëdigd trouwambtenaar Bianca Noomen-Holsteijn van ‘Trouw ik Jullie’ sluit dit sprookjeshuwelijk in restaurant ‘de Brass’ in Goes. Koppels die in aanmerking willen komen voor deze compleet verzorgde ceremonie kunnen tot en met vrijdag 25 maart hun verhaal, de reden waarom zij willen trouwen en een pasfoto mailen naar info@trouwikjullie.nl o.v.v. ‘droomhuwelijk Roze Zaterdag’. Uit alle inzendingen wordt een winnend koppel gekozen. De bekendmaking is op zondag 27 maart.

Bianca Noomen-Holsteijn staat bekend om haar unieke huwelijksvoltrekkingen in Nederland en op Ibiza. ‘Voor haar is het vieren van de liefde tijdens een trouwdag het allerbelangrijkste’, aldus Goes Marketing, betrokken bij de organisatie. ‘Geaardheid, sekse of religie doen er voor haar niet toe, Bianca is er voor iedereen. Ook is Roze Zaterdag er voor iedereen, wat je ook denkt, gelooft, je seksuele voorkeur of leeftijd is, iedereen is deze dag welkom in Goes. 

Naast het droomhuwelijk zijn er tijdens Roze Zaterdag ook optredens van nationaal en internationaal bekende artiesten, een regenboogparade, infomarkt en een geloofsviering. Ook in het Roze Jaar voorafgaand aan Roze Zaterdag worden activiteiten rond LHBTI-thema’s georganiseerd, zoals filmavonden en een expositie.