Afbeelding

Sandee Groen start weer met een
eigen praktijkopleiding

KAMPERLAND - Na een succesvolle start van een eigen groen opleiding twee jaar geleden, start ook dit jaar weer een nieuwe editie. In samenwerking met het Scalda college in Goes wordt studeren extra mooi. En biedt het direct een kans op baangarantie en betaald krijgen als je op school zit. Na een succesvolle start hebben we dit jaar weer ruimte voor nieuwe studenten!


In heel Nederland heerst er krapte op de arbeidsmarkt. Als antwoord hierop wilt Sandee Groen/ Habo Allemekinders Groen zich met een praktijkopleiding direct richten op VMBO studenten die graag een MBO opleiding willen volgen in het groen! Tijdens deze opleiding gaan de leerlingen één dag in de week naar school. Hier volgen ze de wettelijk verplichte vakken. En vier dagen in de week gaan ze als leerling groenvoorziener/ hovenier aan de slag binnen ons bedrijf. Onder begeleiding van een ervaren collega wordt het onderwijs direct in de praktijk gebracht. Oftewel direct geld verdienen met je studie! Vanuit de opleiding kunnen de leerlingen zich verder specialiseren binnen de organisatie, richting aanleg of onderhoud van het hovenierswerk. Studenten die de opleiding behalen krijgen een vaste baan aangeboden bij Sandee Groen met natuurlijk alle diploma’s in het vakgebied.
Schrijf je dus snel in voor de praktijkopleiding van Sandee Groen en kom werken in het groen! Want groen heeft de toekomst!
Voor meer informatie kun je kijken op www.werkenbijsandee.nl[n]