bloeiende sleedoorn
bloeiende sleedoorn Foto: Hilde van der Valk

Van storm naar lente
van corona naar normaal

GOES - Ook voor ons oratorium, het COV Goes, is het gevoel  “het is voorbij die koude winter” aan het groeien. Het was een lange eenzame periode met de laatste coronaperikelen. We zijn heel blij, dat we vanaf deze week weer als van ouds gaan zingen met elkaar. De maatregelen worden losgelaten en we gaan ons voorbereiden op het komend concert. 


Het laatste concert was in 2019 en het is dus hoogste tijd om ons weer te laten horen!
De datum van het concert is 11 juni 2022 en de plaats de RK Maria Magdalena Kerk.
Het Christelijke Oratorium Vereniging Goes zingt uit de  Barok de Mis in G van Caldara en het bijzonder mooie Magnificat van Vivaldi. Uit de Romantiek wordt een cantate van Mendelssohn uitgevoerd. Onze repetitor Rutger de Ronde voert samen met het orkest Aspetti Musicali het pianoconcert van Mozart KV 415 uit.

We nodigen iedereen uit om bij ons een paar repetities mee te luisteren/zingen. Het koor oefent elke maandag van 20.00 tot 22.00 in de Vredeskerk in Goes.


Open huis 21, 28 maart en 4 april


We houden open huis op 21 en 28 maart en 4 april. Kijk je uit naar een leuke muzikale hobby dan is dit misschien een nieuwe kans, want wij zijn op zoek naar enthousiaste stemmen. Zingen geeft je energie en maakt je blij en het klinkt nog mooi erbij! Aanmelden bij Hilde van der Valk, bestuurslid COV Goes, westingvdvalk@bluewin.ch, en dan ligt de muziek voor je klaar.[n]