Sociale Vaardigheden
Sociale Vaardigheden Foto: shutterstock

SMWO start training Sociale Vaardigheden

GOES - In maart start Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn (SMWO) met een training Sociale Vaardigheden. Deze training is bedoeld voor volwassenen met een beperking, die moeite hebben met opkomen voor zichzelf en omgaan met anderen. De training is een reeks van acht bijeenkomsten en start op dinsdag 29 maart in Goes.


Soms is het lastig om voor uzelf op te komen. Misschien voelt u zich wel eens onveilig op straat. Weet u niet wat u kunt doen als iemand u lastigvalt? Heeft u misschien vragen over hoe u met anderen in contact kan komen? Vind u het soms lastig om vriendschappen te onderhouden? In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod: beter opkomen voor uzelf, nee zeggen, vergroten van het zelfvertrouwen, contact maken met anderen, communiceren met anderen, omgaan met kritiek en samenwerken.

"In deze training heb ik mijn grenzen leren kennen en heb ik ook geleerd hoe ik mijn grenzen duidelijk kan aangeven. Hierdoor voel ik mezelf sterker en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik kan beter opkomen voor mezelf."

De training is een reeks van acht bijeenkomsten en start op dinsdag 29 maart. De trainingen vinden plaats bij SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12 in Goes, en duren van 09:30 tot 11:00 uur. Vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus kan het zijn dat er nog wijzigingen plaatsvinden wat betreft de data. Wilt u meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar cursussen@smwo.nl of neem contact op met (0113)277111. Bij voldoende deelnemers zal worden gestart, hierover krijgt u dan bericht. Deelname is kosteloos. Na aanmelding volgt er een korte telefonische intake/kennismaking.[n]