Afbeelding
Foto: Archieffoto: Hans Colijn

Gemeente Goes staat op meerdere plaats stil bij 4 mei

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - In de gemeente Goes zijn er woensdagavond op meerdere plaatsen plechtigheden voor Dodenherdenking.

Burgemeester Margo Mulder levert samen met het kindercollege een bijdrage aan de herdenking in Goes. Wethouder André van der Reest is aanwezig in Kattendijke, wethouder Joost de Goffau in Kloetinge en wethouder Cees Pille in Wolphaartsdijk. Namens het gemeentebestuur zijn Johnny Lukasse (fractievoorzitter SGP/ChristenUnie) bij de herdenking in ’s-Heer Arendskerke en Martin Wissekerke (fractievoorzitter D66) bij de bijeenkomst in ’s-Heer Hendrikskinderen aanwezig.
In Wolphaartsdijk begint de Dodenherdenking met een ontvangst van de genodigden en andere belangstellenden, tussen 19.15 en 19.30 uur, in herberg De Griffioen.
In ’s-Heer Hendrikskinderen verzamelen alle belangstellenden voor de plechtigheid zich om 18.45 uur in de kerk aan het Plein.
In ’s-Heer Arendskerke verzamelen alle belangstellenden zich om 19.00 uur in de Petruskerk aan de Torenring.
In Kloetinge verzamelt iedereen zich voor de herdenking om 19.20 uur bij dorpshuis Amicitia.
Voor de plechtigheid in Goes is de ontmoetingsplaats de Grote of Maria Magdalenakerk aan de Singelstraat. Hier komen alle belangstellenden om 19.00 uur samen.
Ook in Kattendijke vindt er een Dodenherdenking plaats. Iedereen die deze plechtigheid wil bijwonen, is tussen 19.00 en 19.20 uur welkom in dorpshuis ’t Katshuis aan de Van Heenvlietstraat. Tijdens het samenkomen brengt muziekgezelschap Oefening en Uitspanning - De Echo koraalmuziek ten gehore.