Affiche
Affiche Foto: Van pdf naar JPG

Eerste Zeeuws open kampioenschap kleine boot vissen

GOES - Op 15 mei a.s. organiseert onze bootvisvereniging Zuid West Nederland “de Delta vissers” het eerste open Zeeuwse kampioenschap voor vissers met een kleine boot. Als de weergoden niet mee werken zijn de uitstel datums 29 mei en 18 juni.

Dit kampioenschap is voor iedereen met een kleine (vis) boot en wij verwachtten een flink deelnemersveld met deelnemers uit de diverse windstreken en onze zuiderburen. De boot kan gemakkelijk te water worden gelaten bij onze grote trailerhelling aan de buitenhaven van de Oosterschelde kering op het voormalig werkeiland Neeltje Jans. Direct naast frituur bij “Jans aan zee” Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor auto en trailer.


In goede banen leiden

Uiteraard zullen diverse leden hun hulp aanbieden om e.e.a in goede banen leiden tijdens het in het en uit water laten en halen Zeeland is haaien vangen daarom is er naast de gewone wedstrijd ook een wedstrijd voor de boot die grootste haai weet te vangen. Deze haaien worden direct gefotografeerd en weer levend teruggezet.


Prijzentafel

Voorts is er naast een mooie prijzentafel voor de winnaars, na afloop een gratis verloting met mooie prijzen met als hoofdprijs cadeaubon van 250 euro! Ook mag iedere deelnemer rekenen op een kleine versnapering en een consumptiebon voor een natje of een droogje.

Alle informatie en de regels zijn te vinden op onze digitale webstek “de Deltavissers”.[n]