Afbeelding
Foto:

Bouwbedrijf Boogert stelt terrein open tijdens Dag van de Bouw

OOSTERLAND - Op zaterdag 18 juni aanstaande kan iedereen een kijkje komen nemen bij Bouwbedrijf Boogert. Van 10.00 tot 16.00 uur is het terrein opengesteld voor publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud, inclusief fijne spellen en versnaperingen.


Kom kijken en ga op zoek naar een verstopte aanwijzing in de virtuele tour, bouw mee aan een reuzeninsectenhotel of laat je verrassen door de demonstraties. Daarnaast kun je metselen, verven, mozaïeken, kleuren, spelen in het zand of op het springkussen: er is echt zoveel leuks te doen. Én er zijn mooie prijzen te winnen! Ook voor de lunch hoef je niet naar huis, je kunt jezelf hier een hele dag vermaken.

Zaterdag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur (vrije inloop). Locatie: Bouwbedrijf Boogert, Manteling 8, 4307 CJ Oosterland. Parkeren: er is beperkte parkeermogelijkheid op het terrein.

Iedereen die zich afvraagt wat Boogert zoal doet, is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Het wordt een leuke dag voor jong en oud!