Nieuw boek van Frans Pieters verschenen

HEINKENSZAND - Op vrijdagmiddag 10 juni werd in Fort Altena in Werkendam het vijfde boek van Frans Pieters, 'De man die zichzelf werd', gelanceerd. Frans Pieters schrijft boeken onder het pseuidoniem Peter Frantz.

'De man die zichzelf werd' is een meeslepend verhaal over het wel en wee van een directeur-eigenaar van een scheepswerf in Werkendam. Deze Godfried van Echten was er rotsvast van overtuigd dat hij binnen en buiiten zijn bedrijf alom gerespecteerd en gewaardeerd werd en straalde dat aan alle kanten uit. Totdat hem twee korte vragen worden gesteld, twee simpele vragen die aanleiding werden voor een lange, psychologische strijd. Vragen die ook leidden tot een gevecht met de vragensteller en tot een gevecht met zichzelf. De auteur beschrijft op spannende wijze hoe deze confrontatie verloopt. Godfried van Echten blijft daarin uiteindelijk de directeur-eigenaar van de scheepswerf, maar dat is dan ook het enige dat nog aan hem herkenbaar is...


Frans Pieters

Frans Pieters (1948) woonachtig in het Zeeuwse Heinkenszand, begon na zijn pensionering in 2011 met het schrijven van boeken onder het pseudoniem Peter Frantz. Tot aan zijn pensionering was hij werkzaam in diverse managementfuncties in het bankwezen en bij uitvoerders van de sociale zekerheid.


Verkrijgbaar

'De man die zichzelf werd' is uitgegeven door uitgeverij U2pi BV in Den Haag en is verkrijgbaar via de boekhandel  en onlione via o.a. www.kelbo.nl.

ISBN nr 978 94 9324 095 7[n]