Lancering DELTA Individual Ride

GOES/TERNEUZEN – De DELTA Ride for the Roses die onlangs werd gehouden, was een groot succes. Met 5.000 deelnemers en bijna 200.000 euro opbrengst voor het KWF, konden deelnemers en organisatie tevreden zijn.


Voor mensen die dit jaar verhinderd waren om deel te nemen aan de Ride, lanceert de organisatie nu de DELTA Individual Ride. Je kunt hiermee individueel of samen met je fietsvrienden, de routes rijden van de DELTA Ride for the Roses 2022. Op deze manier draag je tochje steentje bij aan KWF onderzoek tegen kanker.

Toen vorig jaar de DELTA Ride for the Roses wegens corona moest worden afgelast, is er voor de eerste keer een DELTA Individual Ride georganiseerd. Met een opbrengst van 130.000 euro was ook dat een succes. Vandaar dat besloten is om ook in de zomermaanden van dit jaar een Individual Ridete organiseren. Deelnemers die inschrijven voor de DELTA Individual Ride ontvangen een Individual Ride pakket thuis met daarin een routekaartje, een startnummer, een DELTA Ride for the Roses polsbandje en tal van leuke gadgets. De routes van de DELTA Individual Ride zijn hetzelfde als van de Ride zoals die onlangs is gehouden (met uitzondering van de 120 km rit vanuit Goes). Je kunt kiezen uit:DELTA Ladies Night Ride in Goes: 15 of 30 km DELTA Ride for the Roses Midden-Zeeland: 25, 50, 80 of 120 km DELTA Kids Ride in Terneuzen: 15 of 25 km DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen: 25, 50, 80 of 120 km De DELTA Individual Ride loopt tot 1 oktober en de inschrijfgelden komen volledig ten goede aan het KWF. Inschrijven voor de DELTA Individual Ride kan via de website: deltaridefortheroses.nl.[n]