Afbeelding
Foto: Charles Linssen

Dubbelexpo van fotovrienden in Heinkenszand

Algemeen

HEINKENSZAND - Charles Linssen en Wim van den Berge uit Goes delen al jaren de passie voor fotografie. Elk hebben zij hun eigen voorkeuren voor onderwerp en beeldstijl. 

Wim van den Berge, Mijn manier
Met abstracte foto’s wil Wim het verschil tussen fotografie en schilderkunst kleiner maken. Een kunstschilder kan op het doek zijn fantasie de vrije loop laten en kan het niet zichtbare zichtbaar maken. Het beeld dat Wim maakt haalt hij uit de oorspronkelijke omgeving en geeft er een nieuwe werkelijkheid aan. Zo komt hij dichter bij de schilderkunst. Vaak zijn het fragmenten uit een groter geheel en vertellen niet waar ze vandaan komen. Kijk met ‘open mind’.

Charles Linssen, ZIEN = KIJKEN
Je ziet zoveel meer als je niet alleen kijkt maar ook ziet. De rode draad in de fotografie is het zoeken naar lijnen, vormen en kleuren die samen het beeld maken. Charles leest de omgeving en maakt de compositie die hij wil. Zijn passie is met name het Zeeuwse landschap. Akkers, dijken, kustlandschappen en zeegezichten. Straatfotografie vindt hij ook leuk en maakt graag spontane en toevallige beelden van mensen en situaties.

Van 16 juli tot 30 oktober zal de expositie zaal van Woonplaza Binnenuit in Heinkenszand verrijken met hun fotowerk. Zij exposeren graag hun foto’s en geven daarmee hun hobby een belangrijke meerwaarde. Zo kunnen zij onze creativiteit met beelden nog meer ruimte geven. Als gastexposant laat Martina de Bruin uit Goes enkele van haar zo kenmerkende keramiek beelden zien.

Vriendendag

Zaterdag 16 juli is een ‘vriendendag’ en zijn de 3 exposanten de hele dag aanwezig. Zij begroeten u dan persoonlijk en vertellen graag wat over hun werk. De Dubbel-expo is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden (10 - 17.30) van Woonplaza Binnenuit. Schouwersweg 7 te Heinkenszand.